HOT

zondag 13 mei 2012

De koude douche


By on 18:15

Het is een koude douche voor een EX-gigolo, als hij zich zich weer op vrouwen gaat storten in het dagelijkse leven. Als Gigolo ben je gewend dat de vrouwen jou uitkiezen, je betalen en uitkijken naar dat moment supreme. In deze paradoxale belevenis krijg je een enorme boost zelfvertrouwen m.b.t. je mannelijkheid die ik elke man kan aanraden.

Op de een of andere manier word je toch een beetje lui en onachtzaam, want ja dit groeit erin als je een goed betaalde gigolo bent geweest. Het is voor mij duidelijk dat het beroep gigolo de beste en makkelijkste bevrediging is die een man kan zoeken zonder daar valse beloftes te wekken.

Na dit te hebben meegemaakt wordt het pas echt duidelijk dat de dans van de liefde eigenlijk pas echt van waarde is als je werkelijk klaar bent voor een eerlijke relatie. Al het andere valt onder de vervulling van de begeerte naar seks en dit kan zijn door one-night stands, lat-relaties, werken als Gigolo of andere manieren waaraan je in mijn optiek schaamteloos gehoor moet geven aangezien je vrijgezel bent en je maar een keer leeft.

Een ding is duidelijk geworden voor de man die vrijgezel is; "het beheersen van spel van de verleiding is een must als hij ten aller tijden zonder problemen aan de dans van de liefde te kunnen beginnen"

Dating sites zitten vol met mannen die smeken om een relatie, mag dit duidelijk zijn dat deze heren het spel van de verleiding niet onder knie hebben en zich als 2e rangs kandidaten aanbieden omdat zij onvoldoende ervaringen hebben opgedaan. Een man met weinig ervaring staat nu eenmaal slechter in de markt dan mannen met meer ervaring.

Vrouwen kunnen niet wachten om aan de dans van de verleiding te beginnen, alleen hoe overtuigt de man de vrouw dat hij hier werkelijk klaar voor is en beseft wat de dans van de verleiding is?
Wat is het dat het voor de vrouw werkelijk de moeite waard maakt om een risico te nemen en aan deze magische dans te beginnen?

Dat is als het moment aanbreekt dat de man eigenlijk zegt" Ik stop met jagen want in alle jachten waarop ik ben geweest heb ik nimmer zo een prooi als jou gevangen" Met andere woorden, ik beĆ«indig het spel van de verleiding, alle inzichten die mij hierdoor zijn verschaft hebben mij duidelijk gemaakt dat enkel in de dans van de liefde de werkelijke uitdaging schuilt.

Met andere woorden, mannen die veel ervaring met vrouwen opdoen en zich meester maken in de verleiding hoeven zich nooit zorgen te maken over het willen aangaan van relaties er is namelijk aanbod in overvloed, de vraag die eerder opspeelt is wat brengt een relatie mij, ben ik er nu dan wel echt klaar voor en kan ik mijn bevrediging hierin vinden?

Meer over de verleiding..

GIGOLOWORDEN

DE GROOTSTE EN DE BESTE!!!.

0 comments:

Een reactie posten