HOT

zaterdag 28 juli 2012

Een verslag van de Gigolo Informatiedag op 28-07-2012


By on 19:59

Het was ditmaal een zeer productie maar vooral sfeervolle bijeenkomst met zeer zeker potentiĆ«le kandidaten die vrijwel allemaal goed voor de dag kwamen en meer dan goed over het beroep hadden nagedacht.

Ook hebben wij allemaal interessante heren ontmoet die allen interessante dingen doen of het nu met versieren en verleiden is of al zelf ondernemer zijn in verschillende branches. De heren hebben zelfs informatie uitgewisseld om verder contact uit te bouwen.
De Gigolo Informatiedag gaat zich steeds meer kenmerken als een mogelijkheid voor mannen om te netwerken binnen deze regionen naast het feit dat je in een selectie voor TMC zit en dat is een zeer positief puntje wat ik zeker wil belichten.

Daarnaast is er veel over het beroep besproken en hebben wij alle benodigde informatie m.b.t het beroep zo goed mogelijk uitgewisseld. Hopelijk hebben alle heren het goed ervaren en de antwoorden gekregen die zij zochten.

Door omstandigheden liep de dag niet precies zoals gepland en waren wij allemaal genoodzaakt om uiteindelijk toch wat langer door te gaan. Dit was dan ook de aller langste Gigolo Informatiedag ooit!
Maar dit mocht gelukkig de pret niet drukken want de sfeer en het tempo zaten er gelukkig goed in en de de informatie werd snel opgepikt.

Video-opnames
Ditmaal zijn er video opnames van GC gemaakt die hopelijk snel gepubliceerd zullen worden zodat de bezoekers van deze website toch een stukje van de ambiance gedurende zo een Gigolo Informatiedag kunnen proeven.

Daarnaast goed nieuws!
Wellicht komt er een try-out Master Class die enkel alleen zal zijn voor een selectie groep heren, daaronder vallen in ieder geval alle heren die al een Workshop hebben gevolgd en nu werkzaam als Gigolo middels Private-Men. Wij zullen alles op alles zetten om de toegang voor deze heren gratis te maken.

MasterClass - Seks, Geld en Vrouwen
De prijs zal voor niet bezoekers 149,00 zijn en voor leden van SFM en Private-Men zal er een reductie zijn van 50,00 .
Specifieke informatie volgt spoedig wij werken hier hard aan om dit te bolwerken.
Het zal ieder geval een aparte MasterClass worden waarin vrouwen, seks en financien tot de bodem worden uitgeplozen.

Serving good looking women cool and fresh;)

GIGOLOWORDEN

DE GROOTSTE EN DE BESTE!!!.