HOT

dinsdag 25 juni 2013

Gigolo Worden - Maak van je hobby je beroep


By on 02:00

Het is mogelijk om van je hobby je beroep te maken. Welke man wil nou geen Gigolo worden, of je nu
Het bestaat en het gebeurt, mannen komen ermee weg en daar zijn de heren van Private-Men een goed voorbeeld van.

Na succesvol Private-Men te hebben gelanceerd heeft ondernemer GC (ex-gigolo) de
markt Gigolo's gekozen en traint nu mannen binnen private-Men om zelfstandig het beroep uit te oefenen. Door deel te nemen aan de Private-Club zul je andere heren leren kennen, kennis delen wat betreft styling, etiketten, ervaringen en nieuwe klanten werven in gezamenlijk acties die zij regelmatig ondernemen
 nog studeert en je bent vrijgezel, of je hebt de lifestyle van een play of je bent simpelweg je relatie beu.

Gigolo worden zonder enige ervaring is dus mogelijk bij Private-Men. Private-Men beloofd de deelnemer minimaal 1 klant in het eerste jaar mits zijn boordelingen en inzet meer dan voldoende zijn.
Iedere man die dus een passie heeft voor vrouwen en hier een leuk zakcentje aan wilt overhouden kan dus nu gigolo worden want Private-Men biedt het gehele pakket wat je nodig van A tot Z.

Een taboe op het beroep

Omdat er nog steeds een taboe op het beroep berust is Private-Men op zoek naar mannen die zich durven te verzetten en hun drang voelen om seks te bedrijven en zich ook zo maar met klasse in de markt willen zetten. Stop dus met het zoeken naar vacatures en loze beloftes bij bedrijven die geen klanten opleveren. Met Private-Men ga jij met andere club-leden en de tools van Private-Men op de juiste plekken klanten ontmoeten. Dit heb je dus zelf in de hand!

Naast dat je zelfstandig met clubleden aan de slag gaat krijg je ook een vermelding op de website van Private-Men waarbij de foto en de aankleding geheel wordt verzorgd om uniformiteit uit te stralen.
Een uniek concept waarbij je kans aanzienlijk vergroot om te worden geboekt.

Wat kost dit nou? En wat wordt er van je verwacht?

Lees rustig verder op de website van Private-Men en je zult zien dat je er eigenlijk alleen maar beter van wordt... want vrouwen kosten geld.. maar als deze je geld gaan opleveren is dat zeker een investering waard..

GIGOLOWORDEN

DE GROOTSTE EN DE BESTE!!!.