HOT

woensdag 3 juli 2013

In iedere man schuilt een Gigolo.. of niet soms??


By on 21:22

Gigolo worden als man brengt leuke bijverdiensten. Los daarvan ontwikkel je ook veel kwaliteiten als man waar je in je leven veel profijt aan zult hebben. De meeste vrouwen boeken een Gigolo omdat zij deze kwaliteit bij het merendeel van de mannen niet kan vinden. Het is dus een stukje ontevredenheid of soms ook een stukje onmogelijkheid. Neem nu vrouwen die zich moeilijk aan een partner kunnen wagen, mindervalide vrouwen, depressieve vrouwen, vrouwen die al aardig op leeftijd zijn. Er zijn tal van vrouwen die op den duur niet zo makkelijk meer fijn mannelijk gezelschap kunnen krijgen en waarin zijn de leiding kunnen nemen. Als Moderne Gigolo is dit niet zoals traditioneel wordt gedacht met het strippen en het uitbundige iets waar wij aan denken maar eerder een leerschool een beetje met het principe "Op een oude fiets moet je het leren". Dit maakt je bedrevener met vrouwen, je leer de fijne puntjes en aspecten kennen waar je aan moet denken alvorens je goede seks kunt bedrijven en zo nog veel meer. Er is dus meer achter het beroep gigolo wat het voor een man interessant maakt los van de verdiensten.


Tuurlijk is het leuk meegenomen als je op deze manier zo nu en dan gewoon lekker goed kunt verdienen maar uiteindelijk gaat het natuurlijk om jou! Je ervaart een spannende tijd, je doet ervaring op, je gaat aan jezelf werken en zult wat vrouwen betreft niet snel zonder seks of een relatie zitten want dit beroep wederom brengt spanning met zich mee en zo een gigolo job spreekt vrouwen nou net enorm aan. Echte Gigolo vacatures zul je niet snel vinden om het niet echt een beroep is waar je van 09:00 tot 17:00 naar kantoor kunt gaan en je werk kunt gaan doen. Het is een stukje ondernemerschap, zelfstandigheid die je moet beheersen en vooral moet durven. Als je het lef hebt en trots bent op jezelf dan is dit een hele goede aanvulling naast de studie of werkzaamheden die je momenteel uitvoert.

Wij van Gigolo Worden richten ons op alle aspecten van het beroep en posten daarnaast voornamelijk foto's van rijpe moeders die over het algemeen de eerste boekingen zullen doen.
Het is een cliché verhaal maar het is echt en soms zitten daar ook echt zeer fijne vrouwen tussen.


Gigoloworden
Maak van je hobby je beroep!
Wil je ons team versterken?
Stuur ons dan een berichtje!

GIGOLOWORDEN

DE GROOTSTE EN DE BESTE!!!.

3 comments:

 1. Veel mannen staan op internet met hun piemel in hun hand en plaatsen schunnige oproepen dat werkt niet. Als je echt wil werken als een gigolo dan moet je er ook echt voor gaan en aan jezelf werken, jezelf in stijl presenteren en ook op vrouwen durven afstappen. Ik zie dat veel mannen denken dat je even makkelijk kunt bijverdienen, heel veel sites pretenderen dat dat is dus totale onzin waar je berichten ziet staan van Gigolo vacatures of gigolo beroep ook als studentenwerk.. tja.. dan moet je wel echt een hele bedreven student zijn met een aardig cv wat vrouwen bedienen betreft. De meeste gigolo's werken ernaast volgens mij staat dit ook op jullie website en investeren in zichzelf. Je verkoopt jezelf jij bent het product de enige goeie die ik ken zijn toch jullie en de informatiedag was geweldig. Ik schrijf dit bericht omdat ik een goede ervaring heb gehad met gigolo worden en nu aangesloten ben bij private-club en weet dat dit een van de beste is en hun belofte nakomen.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Een goeiedag,
  Sinds lange tijd zit ik er over na te denken om het beroep van gigolo te willen gaan uitoefenen.
  Op deze manier wil ik mijn leven ook nieuwe inpulsen laten ontvangen.
  Graag zou ik mij zelf willen aanmelden.
  E-mail : rein_spartan@hotmail.com

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Graag wil mijn diensten aanbiedingen aan alle vrouwen war ze ook maar graag willen zo ik zou zeggen waag uw kans u zal niet teleurgesteld zijn

  BeantwoordenVerwijderen