HOT

woensdag 17 juli 2013

Stop met achter de feiten aanlopen!!


By on 03:14

Stop met achter de feiten aanlopen! Stop met achter billen en borsten aanlopen waar je nooit in gaat knijpen. Verkwist je tijd niet aan spelletjes waar je niks mee kan. Leg je geld op jezelf en investeer in de toekomst die sex 4 life heet.

Nooit meer gerommel en gerotzooi met vrouwen als het om seks gaat en altijd vraag naar jou.. want je bent een gigolo. MAAR hoe kun je nou Gigolo worden? Is het een serieus beroep? Is het iets waar je voor moet studeren? Kun je
gewoon direct voor jezelf beginnen?

Dit is wat WikiPEdia erover zegt:
"Een gigolo is een (mannelijke) prostitué; meestal wordt hiermee een man bedoeld die seksuele diensten aan vrouwen levert, maar een enkele keer gaat het ook om homoseksuele prostitutie.
In de filmcomedy Deuce Bigalow: European Gigolo uit 2005 speelt Rob Schneider een aquariumschoonmaker die 'per ongeluk' in het gigolovak rolt. Een andere film waarin dit beroep een rol speelde is American Gigolo uit 1980 van regisseur/scenarist Paul Schrader.
De Vlaamse, maar in het Frans schrijvende André Baillon, wordt in zijn biografie door Frans Denissen "Le gigolo d’Irma Idéal" genoemd.
In Nederland zijn verschillende bureaus gevestigd waar door vrouwen een man als gigolo op escortbasis ingehuurd kan worden."

Dit is wat wij erover zeggen:
Een gigolo is man die het weet klaar te spelen om betaald te krijgen voor een van de grootste behoeftes in zijn leven.. SEKS. De Gigolo hoeft niet meer op stap om vrouwen aan te spreken, nare contact advertenties op zoek naar een leuke date of urenlang met je vrienden op stap omwille van die ene leuke ervaring.. NEE. De Gigolo heeft zich zo weten te ontwikkelen dat vrouwen hem opzoeken, in zijn tijd willen delen en uiteindelijk seks willen ervaren.

Wat zeg jij erover??

GIGOLOWORDEN.NL
De grootste & de beste!

GIGOLOWORDEN

DE GROOTSTE EN DE BESTE!!!.

0 comments:

Een reactie posten