HOT

De vrouwelijke klant


Als vrouwen geen interesse in mannen zouden hebben dan zouden Gigolo's zonder werk zitten. Vrouwen hebben wel degelijk interesse in mannen echter is de motivatie en de beweegreden vaak anders waarom zij een Gigolo zouden reserveren. De markt van Gigolo's groeit nog steeds, helaas nemen het aantal vrouwelijke klanten niet zo snel toe en dus neemt de competitie toe.
Alleen goede Gigolo's komen nog aan geld en dat betekend dus dat vrouwen het steeds meer voor het zeggen krijgen en dus alleen de beste eruit pikken.

Wil je de beste Gigolo worden? Meld je dan aan als clublid bij Private-Men en je zult worden getraind, ervaring opdoen in de club en in de markt worden gezet als pro.


De grootste verschillen tussen de man en de vrouw die betalen voor seks

Herhaaldelijke dagelijkse patronen..
Vrouwen komen net als ieder ander persoon ook in een sleur van herhaaldelijke patronen. Deze patronen kunnen saai worden, enk aan elke avond een maaltijd maken, dezelfde man die naast je zit en op dezelfde tijd weer naar bed. Vrijwel niks spannends en het zal misschien even wat langer duren maar ook vrouwen zijn dan op zoek naar dat uitje..

Tip:
Speel hierop in als je vrouwen ontmoet en geef ze het gevoel dat van spannende, spontane acties houdt!


Een luisterend oor..


Je zal het niet al te vaak meemaken maar een Gigolo is eigenlijk ook een coach. Genoeg vrouwelijke
klanten hebben behoefte aan een luisterend oor, persoonlijke aandacht waarvan niet direct wordt verwacht dat er seks zal komen. Veel dan die vrouwen zitten in relaties waarin zij niet gelukkig zijn alhoewel dat wel zo lijkt. Deze vrouwen zijn op middelbare leeftijd en willen een tweede jeugd herleven. Iedereen heeft zo zijn persoonlijke dilemma's en barrieres in het leven, ook vrouwen boeken om deze reden een Gigolo om dit deels en soms in zijn geheel in prive te delen.

Tip:
Luister altijd 2x zo veel dan dat je zelf aan het woord bent, stel geen regels op en wees vrij en open in de zaken die zij met jou kan bespreken. Je bent een knuffelbeer, voor haar alleen en daar kan zij tegen zeggen wat ze maar wilt.


Goede seks is altijd aantrekkelijk..

Goede seks trekt altijd, wellicht niet zo sterk als dat van vrouwen bij mannen maar ook vrouwen hebben fantasien. Als vrouwen jou zo achten dat jij goed bedreven bent in de seks, open staat voor nieuwe spelletjes en spannende ervaringen dan zal de seks zeker een rol spelen als zij jou gaan reserveren. Goede seks, met een uitgebreid voorspel waarbij je niet bang bent om de leiding te nemen, een stuk toneel op te voeren en haar vooral aan het lachen weet te brengen zijn essentieel.

Tip:Het is belangrijk dat je zelf ook geniet van de seks, probeer eerder van het gevoel en het moment te genieten dan dat je werkelijk de focus legt op seks. Hierdoor zul je het klaarkomen kunnen uitstellen.


Een culinaire ervaring..

Ook vrouwen willen van verschillende smaken geproefd hebben. Als vrouwen dit op jonge leeftijd nog niet hebben gedaan of op latere leeftijd zichzelf in een crisis bevinden kan het zo gebeuren dat zij behoefte hebben aan die lang verloren smaak die zij zo graag hadden willen proeven. Zij zullen dan een Gigolo kiezen die lijkt op een jeugdliefde of persoon met wie zij in hun fantasien de seks hebben bedreven. Dit verschil is vaak in contrast met de huidige mannen of relaties die zij hebben gehad.
Je echt hierop voorbereiden is dan ook onmogelijk, wel kun je ervoor zorgen dat je er in je etniciteits klasse er het beste uitziet, gesport, gave huid, stralende ogen en een krachtige persoonlijkheid die je terug ziet op de foto's.

Tips! 
Smaken verschillen en je zult daarom altijd net de juiste culinaire smaak voor een vrouw kunnen zijn. Zet jezelf neer als een personage en blijf bij jezelf, je roots voor de beste resultaten.