HOT

Zelfvertrouwen


Een gigolo zonder zelfvertrouwen bestaat niet.
Zelfvertrouwen is een algemeen begrip voor het vertrouwen dat je in jezelf hebt en wat je ermee doet. Elke betaalde gigolo weet dat het enorm belangrijk is om zelfverzekerd te zijn met vrouwen naast het feit dat hij zich goed weet te kleden, verzorgen, de mannelijke etiketten kent en een rijk gevarieerd leven leidt dat vrouwen aanspreekt.

Het zelfvertrouwen dat voornamelijk belangrijk is voor de gigolo valt onder te verdelen in 2 categorien:

Zelfvertrouwen met vrouwen
Wie zelfverzekerd is met vrouwen heeft de helft van de taak al verricht en is haast al zeker van zijn success.
Vrouwen staan erom bekend dat zij voor mannen vallen die zelfverzekerd zijn en de juiste gevoelens bij hen weten te bewerkstelligen.
Wie zelfverzekerd is met vrouwen weet met de emoties vrouwen om te gaan, deze te sturen/begeleiden in de gewenste richting en zo het spanningsveld naar een hoogtepunt te brengen. Vrouwen voelen zich nu eenmaal sneller veilig en op hun gemak bij een man die zelfverzekerd is en zich ontspannen, daadkrachtig en elegant weet gedragen als hij in hun aanweizgheid is. Een dosis zelfvertrouwen in de omgang met vrouwen is dus een vereiste zoals iedere Gigolo je kan vertellen.

 *Tips

  • Doe zo veel mogelijk ervaringen op met verschillende vrouwen zodat je uit ervaring kunt spreken. 
  • Concentreer je enkel nog op vrouwelijke vriendinnen/partners en vergeet mannen die het slecht doen bij de vrouwen. 
  • Verdiep je in het spel van de verleiding zodat je weet dat je op de geode weg bent tijdens het verleiden. 
  • Leer de theorie achter het opbouwen en regisseren van spanningsvelden met vrouwen door te werken met emoties en impulsen.


Zelfvertrouwen over je uiterlijk
Wie zelfverzekerd is over zijn uiterlijk zal zich graag laten zien en houdt daar een fijn gevoel aan over. Het gevoel van schaamte en angst valt weg en vrijwel op automatische pilot vertoon je zonder moeite gedeelten van het lichaam wat een zeer positief effect heeft op de vrouw.

Om zelfverzekerd te worden over je uiterlijk is het belangrijk dat je niet alleen regelmatig sport, gezond eet en jezelf op de juiste manier weet te kleden maar een systematische lifestyle hanteert waarin sport, voeding en styling een prominente rol spelen. Het is belangrijk dat dit een routine is en wordt zodat je jezelf er niet meer aan hoeft te herinneren.

 * Tips

  • Maak vrienden die deze lifestyle hanteren en trek je aan hen op. 
  • Maak een plan van aanpak, stel doelen op om de beoogde lifestyle te behalen en vast te houden. 
  • Zoek de benodigde houvast en begeleiding bij experts in dit vakgebied die je kunnen adviseren en motiveren om de beoogde doelstellingen te behalen. 
  • Verdiep je in de verschillende stijlen en kleuren hoe een man zich het beste kan presenteren. 
  • Laat geen dag meer voorbij gaan zonder aan jezelf te hebben gewerkt. (Persoonlijke ontwikkeling)
Deze tekst is een gedeelte van de tekst gebruikt uit de Gigolo Cursus die wordt gegeven door Guiseppe Cartago