HOT

Advies & TipsNiemand wordt als versierder, meesterfliter, casanova of gigolo geboren. Vaardigheden en karaktereigenschappen kunnen worden bijgeslijpt en verfijnt tot zich talenten kunen ontwikkelen waarmee de man zich ten aller tijden zeker kan stellen van vrouwen om zich heen. Wij spreken hier over "Persoonlijke Ontwikkeling" die de grondslag heeft in de ontwikkeling van zelfvertrouwen en dan voornamelijk zelfvertrouwen met vrouwen. Laat je niet uit het veld slaan en begin aan je jezelf te werken! Wordt 'herboren' als de man die je hoort te zijn.

Wanneer mannen bij hun succes in de liefde de kaarten alleen maar uit handen geven, zal het nooit gaan zoals en wanneer jij het wilt. Het is van essentieel belang dat wij, mannen, het heft in eigen hand nemen. De succesformule is direct herkenbaar en toepasbaar voor elke man, aangezien elke man tegen obstakels in zijn zakelijke –en privé leven aanloopt.

De theorie over vrouwen en onzekerheid dient onderkend te worden, alvorens de stap te zetten naar werkelijk succes. Of je nu vrijgezel bent of in een relatie zit, controle over het spel van de verleiding met vrouwen geeft zelfvertrouwen en controle over je persoonlijke relaties die invloed hebben op je leven. Theorie achter de Success For Men Succesformule Motivatie levert begeerte op en andersom. Of het nu is om afvallen, een andere baan of dagelijkse seks gaat. De trainings –en coachingstrajecten van SFM leert mannen om deze motivatie in daadkracht en persoonlijke successen om te zetten. Success For Men streeft naar persoonlijk succes voor álle mannen mannen.

Het Success For Men programma draait zoals eerder gezegd, om zelfvertrouwen, verleiding & persoonlijk succes. Success For Men breekt af met alles wat onzeker is. De eerste angst schuilt bij het niet erkennen van de eigen tekortkomingen. De begeerte naar vrouwen kent geen grens en zal het leven van een man blijven roeren tot in de oneindigheid. Neem controle over de verleiding en breek af met de begeerte. Als jij succes uitstraalt zul je ook succes aantrekken.


Plan van aanpak in 5 Stappen
De onderstaande 5 stappen zijn de meest prominente onderdelen van de ontwikkeling voor een goed betaalde gigolo. Deze stappen ben je nooit op uitgewerkt zelfs de betaalde gigolo werkt nog steeds aan deze stappen om zijn tarieven te verhogen en zijn markt te behouden en vergroten.

  • Zorg dat je zelfverzekerd bent en niet alleen tussen je oren maar ook in de praktijk vooral onder het oog van anderen. Dwing jezelf om de moeilijkere en vaak zwaardere route te nemen waar je veel angsten moet ervaren als het gaat om vrouwen, verleg je grenzen! Bouw zelfvertrouwen op door veel ervaringen op te doen met vrouwen! Dit kun je zelf doen maar ook in groepen en onder begeleiding.
  • Verdiep jezelf in de kunsten van het hof maken, versieren en verleiden. Waar de verleiding begint en waar de verleiding eindigt. Alles is verleiding kijk maar eens goed om je heen hoe iedereen dagelijks wordt verleid om dingen te doen die zij waarschijnlijk niet eens hadden gepland. Probeer minder vatbaar te worden voor de verleiding en deze meer toe te passen!
  • Zorg dat je fysiek in een goede verzorgde staat bent. Laat je gezondheid niet afhangen van je impulsen waar je op de dag wel of geen trek in hebt. Houd je aan voedings-schema's en hanteer een sport-schema om je fysieke huishouden op orde te houden of eventueel uit te bouwen.
    Probeer vrienden om je heen te verzamelen met dezelfde lifestyle of zoek verenigingen of groepen op die zich hiermee bezighouden.
    Hiermee maak je het voor jezelf makkelijk om er zelfs in minder dure kleding strak uit te zien!
  • Zorg dat je goeie foto's van jezelf hebt. Deze kun je door een vriend of kennis laten maken maar nog beter is een professionele fotograaf. Zorg dat je jezelf goed styled waarbij je een personage naar voren laat komen die sprekend is. Geen blote bast foto's tenzij de setting en de belichting heel goed zijn! Sensueel hoeft niet per definitie bloot te zijn!
  • Zorg dat je weet wat stijlvol is en betekend en dit weet toe te passen op jou persoonlijkheid en karakteristieke trekken. Laat het door de massa keuren en niet alleen steeds door dezelfde. Zorg dat je gezien wordt en ertussen uitspringt, durf hier het verschil te maken. Smaak is een breed begrip en daarom des te gevoeliger om te begrijpen. Verdiep je in styling of laat je stylen door stylisten of vriendinnen die je onder je spreuk van verleiding hebt.