HOT

vrijdag 12 juli 2013

Waarom seks hebben zonder dat je betaald krijgt?


By on 02:12

Waarom hard werken gedurende seks met vrouwen en niet betaald krijgen. Je weet dat je goed bent en

Je weet dat de vrouwen met wie je seks bedrijft er warmer van lopen dan dat jij er warm van loopt. Je bent doorgewinterd en hebt alle smaken geproefd, je weet alle soorten en type vrouwen te behagen en kent de dieptes en toppen van het sensuele spel tot aan de climax. Je bent ijskoud en onbeweeglijk wat betreft de verleiding en gaat alleen voor je missie in het bewerkstelligen van deze ultieme climax.
Werken als Gigolo.. dan komt het in je op. Je bent niet de enige..er zijn meer.
ervaring hebt. Je hebt geleerd dat vrouwen over het algemeen veel minder ervaring hebben op het gebied van seks dan mannen en eigenlijk voor de ervaring bij je komen en niet op zoek zijn naar een relatie. Dit heb je geleerd en gemerkt omdat vrouwen altijd lang wachten op seks en mannen hier altijd klaar voor staan zij pikken de ervaring. Als man stijgt je marktwaarde als je VAAK en VEEL seks hebt bedreven met vrouwen, dit trekt meer vrouwen aan. Dit in tegendeel tot vrouwen die daardoor in marktwaarde DALEN en juist de hoeveelheden SEKS moeten verhullen. WAAROM DOEKJES OMHEEN DRAAIEN?

Het is geen vreemde gedachtegang als je weet dat de ervaring die je hebt opgedaan met vrouwen tijd en geld met zich hebben meegebracht, het is een specialisatie en expertise wat andere mannen tekort komen. WAAROM DIT NOG LANGER GRATIS AANBIEDEN? Vrouwen mogen blij zijn dat er mannen rondlopen met een BAK aan ervaring..waar zij iets van kunnen leren, waar zij iets kunnen ervaren. Iets waar vrouwen niet aan meewerken want als het aan hun ligt wachten mannen eeuwen op SEKS. Maar wacht?? Wie zijn dan die doorgewinterde mannen die geen EEUWEN hoeven te wachten op SEKS? Dat zijn de mannen die er nu geld voor vragen. Want eenmaal aan de top ga je betalen en hard ook.

GIGOLO WORDEN
De grooste & de beste

GIGOLOWORDEN

DE GROOTSTE EN DE BESTE!!!.

0 comments:

Een reactie posten