HOT

donderdag 24 mei 2012

WEL of GEEN Gigolo Training met praktijk


By on 13:14

Wij zijn momenteel met TMC in gesprek over een eventuele training waarin mannen de eigenschappen, methodieken en gedachten leren die een Gigolo moet hebben. Ook een stuk praktijk.
Het is enkele goede Gigolo's vind die de eigenschappen en ervaring hebben, op uiterlijk is het vaak wel redelijk OK.

Sommige heren moeten nog leren hoe belangrijk is om zichzelf te verzorgen en dan bedoelen wij ook echt alles, hoe en wanneer en met welke producten.

Foto's (van) heren, deze foto's mogen wel uitstraling hebben, charmes, liever geen naakt foto's en zeker geen edele delen, een getraind lichaam kan maar speel dan met de verleiding en vertoon niet meteen alles.
Een grote zaak beneden betekend nog geen grote prestatie bij een vrouw,..

Wat betreft de vrouwen en de ervaring valt er nog veel kennis bij te leren, op de Gigolo Informatiedag geven wij al heel veel informatie en ervaringen krijgt u ook advies wat je moet doen en waar je op moet letten en waar je aan moet werken.
Maar zelf onderzoek doen kan geen kwaad voordat je je opgeeft.

Of er nu echt een Gigolo Training komt waarin waarin theorie en praktijk samen de gigolo maken. (wat zal dit een fijne training zijn) is nog een punt ter discussie, wel is Success For Men met een online training systeem bezig waarin een soortgelijke training online gedaan kan worden.

GIGOLOWORDEN

DE GROOTSTE EN DE BESTE!!!.