HOT

dinsdag 3 juli 2012

Het zit allemaal tussen je oren..voor je het weet ben je gigolo


By on 03:54

Het begint allemaal met "de schade inhalen", je achtergestelt voelen ten opzichte van andere mannen. Te weinig seks gehad, dromen van grote borsten en heftige seks op de gekste locaties in de raarste posities.

Waarom zie ik zoveel seks om mij heen waar ik alleen maar van kan dromen maar niet aan mee kan doen? Google verschaft de gegevens die je zoekt en snel vind je uit dat een man gemiddeld "8 bedpartners" in zijn leven weet te overtuigen van zijn kwaliteiten. Gegevens waar je depressief van wordt en je snel genoeg motiveren om dit noodlottige feit te voorkomen nu dat het nog kan en alles nog werkt!

De beelden worden sterker op je bolle ogen die s'avonds moeizaam sluiten voor het slapen van het bolstaan, borsten lijken groter te worden en billen trillen overal behalve tegen je pik... je weet van alle gekkigheid niet meer waar je aan moet denken.  Je bent opgewonden en je wilt seks, veel, vaak en met zoveel mogelijk vrouwen in alle maten, leeftijden, kleuren en liefst allemaal tegelijk. Je bent nog fit en je weet dat het kan maar hoe!!

Vrouwen willen hier toch van proeven dat zie je toch in al die films en op die foto's hoe gewillig ze zijn maar eerlijk gezegd merk ik er tot op heden verdomde weinig van. Is dit wel echt of een vorm van erotische fictie? Ik weet blijkbaar iets niet en loop kostbare ervaringen mis hoe ga ik nu mijn seksuele levenservaringen bijspijkeren en de schade inhalen als ik meer denk dan neuk? Wat ik nu meemaak is geen leven voor een man met een pik die het doet. 21 jaar en zo nu en dan een meisje waar je maanden mee moet zeulen voordat je een goeie zuigpartij hebt verdiend.

Dit moet anders.. het levert te weinig op en dat ligt volgens mij niet aan de vrouwen anders waren er nooit zoveel kinderen, het ligt aan mij en dat voel ik aan de erectie die opkomt bij elke vrouwelijke aanwezigheid die ik zie! Ik voel me een seksgod maar leef als een invalidedwerg.. wat gaat er toch fout. Je hebt dat ding toch niet voor niks tussen je benen hangen..

GIGOLOWORDEN

DE GROOTSTE EN DE BESTE!!!.