HOT

maandag 25 februari 2013

Gigolo Informatiedag 30 Maart groot succes


By on 20:48


Private-Men geeft aan verheugd te zijn met de opkomst van de afgelopen Informatiedag en de gang van zaken rond de nieuwe Gigolo Informatiedag waar het business model is gepresenteerd. De plannen zijn grootst met het nieuwe model en de eerste heren die hier de eerste stap nemen zullen ook groots worden beloond."Het vertrouwen van deze groep wordt door ons ontzettend op prijs gesteld en dat zullen wij hen ook laten zien". Private-Men geeft aan dat Europa een kwestie is van maanden en zal volgende maand al intrede maken in BelgiĆ«.

Het zal de afgelopen tijd niet echt mee bij Private-Men omdat zij zich op een andere manier in de markt moest zetten het wegvallen van verschillende partijen. Om deze reden heeft Private-Men nu andere partners gezocht met expertises op het gebied van styling, fotografie en persoonlijke ontwikkeling. Ook  eeft Private-Men te kennen met sponsoren te gaan werken om zo met volume voordeel op producten voor abonnees te kunnen komen en heeft afspraken gesloten met vrouwen organisaties voor een toestroom van potentiĆ«le klanten.

Het credo van Private-Men is vrij eenvoudig..
"Vrouwen werven om deze vervolgens aan heren te verschaffen die geen tot weinig ervaring hebben is zinloos. Wij willen de markt van vrouwen opbreken en niet afbreken. Er rust nu eenmaal een taboe op dit beroep dus we moeten het breed zien alleen dan kunnen wij allemaal succesvol worden als wij vrouwen ook breed aanspreken.


Als man moet je het willen de meerwaarde ervan inzien, wat je leert, de mensen die je leert kennen en de ervaring die je opdoet en dat moeten wij zien in de praktijk.
Wie zich inzet en laat zien durf en lef te hebben kan het bij ons snel maken."

Nu dat de eerste groep heren van start is gegaan zal het volgens Private-Men niet gemakkelijker worden voor de heren die zullen volgen. Voorheen was de prijs voor een Informatiedag 35,00 voor een kaartje deze zal worden verhoogd naar 37,50,- om de exclusiviteit te waarborgen. Naar verwachting zullen de prijzen dit jaar niet hoger stijgen. De jaren daarop kan er een fikse prijsverhoging worden verwacht zeker als wij Internationaal groeien.


Wil je een Informatiedag bijwonen? Meld je dan aan als Gigolo. Vervolgens zul je toegang krijgen tot de aanschaf van een kaartje mits je gegevens en profiel volledig zijn ingevuld.

GIGOLOWORDEN

DE GROOTSTE EN DE BESTE!!!.