HOT

dinsdag 16 april 2013

Gigolo Informatiedag 27 April UITVERKOCHT


By on 21:22

De Gigolo Informatiedag voor 27 April 2013 is uitverkocht. Op 27 April verwachten wij wederom een groep goede en gemotiveerde kandidaten die allen van hun beroep hun hobby willen maken met de kennis en expertise van Private-Men en het Succes Traject van Success For Men. Deze groep zal net als de velen die zullen volgen samen met Private-Men een nieuwe rage lanceren die perfect past in dit decennia en zich daarom dan ook zich razendsnel over Europa verspreid!

Mede hierdoor merken wij dat de toegangskaarten steeds sneller zijn uitverkocht en dat de aanmeldingen maandelijks toenemen. Wij proberen met alle heren persoonlijk contact op te nemen om het e.e.a na te vragen nadat zij het formulier hebben ingevuld, dit lukt ons helaas niet altijd door de drukte wij hopen dan ook op uw begrip.

Mocht u willen beginnen aan deze nieuwe uitdaging waarin u niet alleen veel gaat leren over vrouwen en u eigen ontwikkeling als gezelschapsheer maar ook een geweldige tijd zult meemaken en in het succes can Private-Men zult meegaan dan is ons advies niet te lang te wachten!

De kaartverkoop voor heren die ons formulier hebben ingevuld is gestart. U kunt middels dezelfde link u toegangsbewijs aanschaffen.

Sincerely,
PM

GIGOLOWORDEN

DE GROOTSTE EN DE BESTE!!!.