HOT

donderdag 25 april 2013

Private-Men in de Sp!tsVandaag, zijn wij in de Spits verschenen en vraag niet hoe. Dit is uiteraard erg spannend voor ons en
onze huidige leden. Het SPITS is eraf gebeten en dat doe je uiteraard in de Sp!ts! Wel een scherp randje aan het artikel waarin wij moeten toegeven dat niet alles klopt.. het gaat bijvoorbeeld niet enkel om een trainingsdag maar het omvat een geheel traject waar je continue mee bezig bent als club-lid en waar je werkelijk begint met het verleiden en behagen van vrouwen om dit zo te verleggen naar een niveau dat hiervoor betaald kan worden. Maar los daarvan is het een leuk artikel waarin wij redelijk goed uit de verf komen en waarin wordt aangegeven hoe belangrijk deze vaardigheden voor iedere man kunnen zijn als hij nooit een te kort aan seks en geld wilt hebben.


Uiteraard mogen wij niet klagen. Na nog geen 2 maanden actief te zijn komen wij al in de publiciteit middels de Sp!its. Dat beloofd veel en dat doet ons goed. Wij hopen dan ook op veel leuke en vooral positieve reacties.

U kunt hier het artikel online nalezen

PM


GIGOLOWORDEN

DE GROOTSTE EN DE BESTE!!!.