HOT

dinsdag 9 april 2013

Private-Men gaat bloeddorstig te werk..


By on 01:23

Het loopt werkelijk storm bij Private-Men van over het hele land gaan steeds meer mannen de voordelen zien van het op de juiste manier leren en uitoefenen van het beroep gezelschapsheer (Gigolo). Wij doen er alles aan om de media te weren en zullen dit ook succesvol blijven doen!

Ontmoet nu enkele heren die samen met Private-Men van hun hobby hun beroep maken en zich verder gaan verdiepen in de wereld van verleiding, vrouwen en geld.

Een mooie stap in de goede richting gezien de diversiteit en de locaties waar onze heren vandaan komen. Verspreid over heel en Nederland en zelfs Belgiƫ zijn heren van Private-Men actief met het oog op Duitsland, Engeland en Frankrijk.
Een moeilijk verhaal voor de heren die geen club-lid zijn bij Private-Men want die zullen hun aandeel met het oog op vrouwen dit jaar aanzienlijk zien dalen.

Naast de gehaaide mentaliteit van Private-Men op het bewerken van het landelijk aandeel vrouwen zet Private-Men zich voornamelijk in voor de educatie en groei van de gezelschapsheren in de verleiding en het aanwenden van potentiƫle klandizie door het organiseren van evenementen en marketing faciliteiten en middelen voor enkel Club-Leden om niet alleen meer vrouwen te ontmoeten en je leven rijker te kleuren met seks maar voornamelijk om hier munt uit te slaan en de kwaliteit als gentleman in de verleiding te verfijnen.

Het credo is vrij eenvoudig..
Private-Men gaat er niet alleen voor zorgen dat jij meer succes met vrouwen gaat behalen, jij gaat daar ook nog eens een goed zakcentje aan overhouden. Uiteraard is dat laatste iets wat je zelf waar zult moeten maken in samenwerking met de expertise en het netwerk van Private-Men.

Nu dat de succesformule van Private-Men gelanceerd is zal het voor nieuwe leden moeilijker worden om op de Informatiedag te worden toegelaten tot de Private-Club omdat er steeds op meer criteria zal worden beoordeeld.

Wil jij een nieuwe uitdaging aangaan in je leven wat betreft vrouwen?
Laat je dan informeren over de mogelijkheden op de eerstvolgende Informatiedag van Private-Men.


GIGOLOWORDEN

DE GROOTSTE EN DE BESTE!!!.