HOT

donderdag 18 april 2013

Waarom er middels Private-Men steeds meer Gigolo's actief zijn..


By on 03:02

Waarom zijn er nog zo weinig Gigolo's actief? Lastige vraag, welke man zou seks afslaan, het is al lasti gom het te krijgen laat staan ervoor betaald te krijgen,..welke man krijg vrouwen zover dat zij gaan betalen voor seks?

Mannen verkijken zich op de vaardigheden in het verleiden van vrouwen en hen meenemen in een wereld van durf, lef en spanning waarin vrouwen op gaan in het moment en bereid zijn om te betalen voor spannende vervolgmomenten tegen betaling. Vrouwen die betalen voor seks is geen droom of wondermiddel het is iets wat gebeurt maar niet op de manier waarop je zou verwachten..het is ene geslepen methode die uitgewerkt is door expert die vanuit het top segment in het verleiden de lat hoger hebben gelegd naar betaling...

De verleiding onder de knie krijgen als gezelschapsheer is dus ook een ultieme must en er zijn enkele gelukkigen die hier riant van profiteren, iets wat je niet vaak zult huren in de wandelgangen want deze vaardigheden wordt je mee geboren en heb je hard aan gewerkt.

Wij kunnen u in een woord uitleggen wanneer u weet een succesvolle gigolo te zijn..
"Er voor weten te zorgen dat een vrouw zoveel om uw gaat geven door het spel van de verleiding dat zij bereid is geworden om voor u aanwezigheid te betalen". Bij vrouwen beslist het hart, wij hebben de gehaaide heren bij Private-Men mogen interviewen en hebben zelf ervaren en gezien hoe gehaaid zij te werk gaan met vrouwen waar je bijna kunt spreken over topsport en zij in constructies werken waar er werkelijk wordt gevist op vruchtbare kandidaten.

Wilt u hier meer over weten, dan dient u zich allereerst aan te melden en u zult vervolgens bericht ontvangen.

GIGOLOWORDEN

GIGOLOWORDEN

DE GROOTSTE EN DE BESTE!!!.