HOT

zaterdag 20 juli 2013

Kom naar de Gigolo Informatiedag op 4 Oktober van 15:00 tot 17:00 in Amsterdam!


By on 01:44

U wilt nader kennis maken met onze werkwijze en club omdat u wellicht met ons wilt samenwerken als
gigolo onder Private-Men vlag, u wilt meer leren over vrouwen of wellicht u netwerk uitbreiden en zich aansluiten bij onze club en gigolo worden. Private-Club biedt leuke extra's voor haar clubleden naast het kunnen uitoefenen van het beroep gigolo en het leren van alle vaardigheden met vrouwen gaan clubleden ook regelmatig op stap om vrouwen te ontmoeten en worden er regelmatig trainingen exclusief aan clubleden gegeven waar u als clublid gratis toegang toe heeft. Private-Men is ook actief in België, wilt u met ons samenwerken neemt u dan contact met ons op middels ons

Het bijwonen van een Informatiedag / Persoonlijke audit

Kan ik Gigolo worden? Ben ik geschikt? Waar moet ik aan voldoen om als Gigolo te werken? Zijn er veel Gigolo's actief in Nederland en wat zijn de mogelijkheden binnen Europa? Moet ik een rijbewijs hebben? Op dit soort vragen zult u allemaal antwoord krijgen op de Informatiedag. Op de Informatiedag zult u kennis maken met Private-Men, het beroep en de mogelijkheden en hoe u middels dit beroep gezamenlijk met Private-Men een win-win situatie kunt creëren. Daarnaast krijgt een persoonlijke audit of het beroep u licht en wat de mogelijkheden zijn. Tijdens de Informatiedag staan de volgende punten centraal:
  1. Persoonlijke Audit of het beroep uw past en wat de mogelijkheden zijn, uw ervaring en uw motivatie.
  2. Uitleg over het beroep, de persoonlijkheden voor u persoonlijk en de haalbaarheid.
  3. Wat u van Private-Men mag verwachten en wat wij van u verwachten door Denise.
  4. U zult de mogelijkheid krijgen zich aan te melden als club-lid.
Voor het bijwonen van een Informatiedag dient u minimaal 21 jaar oud te zijn. Voor ons is de motivatie van groot belang, het beroep en de vaardigheden vallen te leren hierbij schakelen wij de expertise in van Success For Men. Voorbereiding op deze Gigolo Informatiedag / Audit Voor het bijwonen van deze Gigolo Informatiedag dien je je gepast voor te bereiden om snel en accuraat stappen te maken. Hieronder sommen wij de punten op die je dient voor te bereiden en/of te hanteren:
  1. Je dient je stijlvol te kleden zoals je op een date gekleed zou gaan met een dame.
  2. Je dient een recent CV / arbeidsverleden / Activiteit en legitimatie mee te nemen.
  3. Je dient 15 minuten voordien aanwezig te zijn.
  4. Je dient je toegangsbewijs mee te nemen. (uit te printen na aanschaf)
Aanschaf toegangsbewijs de Informatiedag / Audit Voor het bijwonen van een Informatiedag vragen wij een bijdrage van €35,-. Lijkt het u interessant om deze Informatiedag bij te wonen? Meld u dan aan middels deze link als gezelschapsheer (Gigolo) waarna u vervolgens de mogelijkheid krijgt uw toegangsbewijs aan te schaffen en indien van toepassing wij contact met u zullen opnemen. Wilt u weten wanneer, hoe laat en waar de volgende Informatiedag is?  Bekijk dan onze agenda voor actuele data's voor de aankomende evenementen en bijeenkomsten. De bijeenkomsten worden zowel in Nederland als in België gegeven.

GIGOLOWORDEN

DE GROOTSTE EN DE BESTE!!!.

0 comments:

Een reactie posten