HOT

Gigolo Training - Certificatie A


Minder werken en meer verdienen als Zelfstandige-Gigolo met Private-Men & TMC
Binnen een halfjaar ga jij minder werken en meer verdienen. Waarom 40 uur per week werken voor een maandsalaris dat kan anders. Deze start-up  training is met verschillende partners in elkaar gezet voor heren die zelfstandig als Gigolo willen beginnen en dit zakelijk en professioneel willen aanpakken om er een zekere stroom van inkomsten aan over te houden zodat zij minder hoeven te werken. Zo hou je meer vrije tijd over voor de leukere zaken in het leven.

Gedurende deze dagtraining leer je alles van A tot Z wat je moet weten om als Gigolo voor jezelf te kunnen starten, klanten zult verkrijgen en hoe je je markt kunt uitbouwen en behouden. Success For Men biedt in samenwerking met Private-Men een volledige startup voor iedere man die van de droom Gigolo zijn beroep wilt maken.

Wij zijn de grootste spelers in de markt en hebben de meeste ervaring als het aankomt op het beroep Gigolo.

Na het volgen van deze training

* Zul je de basiskennis en basisvaardigheden leren die iedere Gigolo volgens ons moet hebben en zul je leren te werken volgens de richtlijnen van Private-Men op het gebied van hygiene, verleiding, gastheerschap en seks.
* Zul je leren hoe te presenteren, stylen en klanten te bedienen.
* Zul je weten waar je website en foto's aan moeten voldoen.
* Weet je inhoudelijk hoe het er op betaalde dates aan toe gaat en wat je daarvan mag verwachten en * hoe je daarop dient in te spelen.
* Zul je leren hoe je nieuwe klanten moet benaderen en behouden.
* Zul je leren hoe met klanten van Private-Men & The Men's Company om te gaan.
* Maak je kennis met het grootste Gigolo Netwerk van de Benelux en hoe je met ons kunt samenwerken als Gigolo.

Wat mag je verwachten gedurende de training

Het trainingsgedeelte wordt verzorgd door Success For Men en verdere mogelijkheden op het gebied van Gigolo werk worden aangeboden door Private-Men.
Verder is de dag geheel verzorgd en mag je koffie, thee en hapjes verwachten en houden wij rekening met vragen aan het einde van de training.
Voor wie ge├»nteresseerd is mag met ons na de training nog even natafelen en mogelijkheden tot samenwerken bespreken wat betreft www.gigoloworden.nl.

Wat je zult ontvangen:
* Trainingsmateriaal en training voor Certificatie A
* Examendatum Certificatie A

Trainingsdag bijwonen
De trainingsdag kan enkel worden bijgewoond nadat jij een Gigolo Informatiedag hebt bijgewoond en Private-Men CLub lid bent.
Je kunt de Gigolo Informatiedag bijwonen door je aan te melden als Gigolo.


Belangrijk: Media worden geweerd. Beeld -en geluidsopnamen zijn niet toegestaan.
Voor vragen kunt u middels deze link contact met ons opnemen.