HOT

dinsdag 4 september 2012

Kan iedere man Gigolo worden?


By on 03:40

Gigolo een interessant beroep, vrouwen, geld en seks zijn altijd welkom. Welke man wil dat nou niet?
Een groot gedeelte van je toekomstige ambities komen wel op het spel te staan. Aangezien de gemiddelde Nederlander geen hoge pet op heeft van het betaald krijgen voor gezelschapsprestaties en seksuele handelingen valt er voor de Gigolo niet veel eer te behalen wat dat betreft. Toch blijft het een super interessant beroep voor wie zich daar niets van aantrekt en zijn leven wil vullen met spannende ervaringen tegen goede betalingen en daarnaast zijn leven een goede invulling weet te geven.

Maar de vraag blijft kan iedere man dan als Gigolo aan het werk? Uiteraard kan iedere man als Gigolo aan het werk, het is een open gebied waar je geen diploma voor nodig hebt. Wel bij de betere bureau's wordt er naar je achtergrond, beroep, ervaring met vrouwen en je voorkomen gekeken.
Om door zo een selectie te komen is lastig, wij organiseren de Gigolo Informatiedag met het meest prominente bureau van Nederland wat betreft Gigolo's en zien dat qua voorbereiding er nog veel kan.
Het aantal heren dat wordt geselecteerd kan zeker worden verviervoudigd als de heren niet alleen qua styling zich voorbereiden maar ook qua professionele foto's en rijkere ervaringen met vrouwen wat betreft het opzoeken van de uiterste grenzen op het gebied seks/vaardigheden en spel.

De lat ligt hoog en komt steeds hoger omdat steeds meer heren het beroep Gigolo wel ziet zitten, aan de ene kant een goede zaak om de concurrentie op te schroeven en de vrouwen beter van dienst te zijn.
Anderzijds legt het extra druk op de huidige gigolo's om te blijven innoveren en investeren in hun arsenaal om te kunnen meedraaien in de industrie.

De vraag blijft uiteraard nog steeds kan iedere man dan Gigolo worden? In de optiek van Success For Men kan iedere man Gigolo worden, net zoals iedere man een vriendin kan vinden of succesvol kan worden. "Op elk potje past een deksel en waar een wil is een weg"

Wij willen jou deze foto hieronder laten zien en vervolgens vragen.. kan iedere man Gigolo worden?
Bericht van de week
Deze gigolo site is echt de bom. Is dit een gigolo bureau?
Ik wil al een poosje gaan werken als gigolo 
en zoek eigenlijk een vacaturebank
of een vacature om als Gigolo te werken.

Mijn vraag is dan ook hoe doen andere gigolo s
dat eigenlijk en hoe kunnen zij zo makkelijk geld verdienen bijverdienen?

GIGOLOWORDEN

DE GROOTSTE EN DE BESTE!!!.