HOT

maandag 15 oktober 2012

Meet remvik


By on 03:34

Remvik is ervan overtuigd dat hij Gigolo gaat worden en dat is de juiste instelling. Op internet wordt er weinig naar Gigolo's gevraagd dus moet je creatief te werk gaan en je eigen Gigolo vacatures scheppen en wachten tot de mensen komen die een Gigolo willen huren.

Wachten op een escort bureau betekend niet dat je stil moet gaan zitten, er is altijd werk aan de winkel en dingen die aan jezelf kunt verbeteren aldus Remvink.
Aardig wat mannen denken dat je zo even 123 een goed betaalde Gigolo kunt worden en dan merk je dat het niet zo snel gaat.

Bij de laatste SFM/TMC informatiedag had hij het nog niet in huis maar hij geeft niet op en blijft aan de weg timmeren. Advies en tips sturen Remvik in de juiste richting en dat kunnen wij zien aan de nieuwe foto's die hij ons onlangs heeft toegestuurd.

Wij willen ons ook inzetten voor de mannen die vol blijven houden en bezig blijven met het verbeteren van alles wat nodig is om daar te komen. Wij publiceren dan graag ook graag nieuwe foto's of andere ontwikkelingen ook al is het alleen om elkaar te inspireren.

Bedankt Remvik voor je bijdrage aan gigoloworden.nlGIGOLOWORDEN

DE GROOTSTE EN DE BESTE!!!.