HOT

donderdag 25 oktober 2012

Trajecten Omgegooid - Belangrijke Mededeling


By on 05:16

Beste Bezoekers, dit is een uiterst belangrijk bericht!
Door de toenemende vraag en het niet goed kunnen beantwoorden van de vraag zijn wij genoodzaakt om meer expertise in te zetten en het traject op te delen in een aantal fases.

Na de aankomende Gigolo Informatiedag op 23 Oktober zullen wij het roer omgooien. De Informatiedag zal nog steeds gaan zoals gepland echter zullen de vervolgdagen veranderen.

De kwaliteit van de heren op de dagen is goed maar de inhoudelijke kennis en ervaring ontbreekt in de meeste gevallen. Wij gaan een ander model hanteren waarmee wij hopen jullie beter van dienst te zijn met de zekerheid om werkelijk aan het werk te kunnen komen.

Gigolo Informatiedag
Allereerst veranderd de Gigolo Informatiedag, deze wordt een stuk goedkoper en zal puur in het teken staan van het beantwoorden van vragen en kennismaken met The Men's Company en Success For Men  voor oriĆ«ntatie en de mogelijkheden, op een aanstelling bij The Men's Company of een van onze trainingen voor een aanstelling. Lees meer..

Gigolo Training
Doordat vele heren aardig op weg zijn maar toch de nodige ervaring missen en nog gebrek hebben aan inhoudelijke kennis lanceren wij de Gigolo Training, deze training is een introductietraining die iedereen mag bijwonen. Na deze training zul je kennis maken met alle facetten van het beroep en kun je aan de hand van de training en advies werken aan de punten die verbeterd moeten worden voor een aanstelling of direct voor jezelf beginnen en ervaring opbouwen. Lees meer..

Gigolo Cursus (Opleiding)
Voor de heren die zeker willen zijn van een aanstelling en dit niet zelf willen uitvinden in de praktijk hebben wij de Gigolo Cursus in leven geroepen met experts uit het gebied, een seksuoloog en verleidings expert, dit is een 3 daagse training verdeeld over 3 weken voor heren die alles op alles willen zetten om Gigolo te worden en dat willen beproeven in een examen van een proefdate.

Gedurende deze cursus wordt je klaargestoomd voor een echte proef-date, zul je deelnemen aan practicums en zul je aan het einde aan de hand van de beoordeling van de proefdate worden toegelaten of afgewezen.

Laatste noot
Wij begrijpen dat veel heren zich al hebben aangemeld. Wij berichten alle deelnemers dan ook en handelen af zoals is gecommuniceerd. Mocht je vragen hebben wat nu te doen? Stuur je vraag dan naar info@private-men.net

GIGOLOWORDEN

DE GROOTSTE EN DE BESTE!!!.