HOT

vrijdag 16 november 2012

Zelfstandig als Gigolo beginnen


By on 19:37

Ook GigoloWorden is in de groei, van vrouwen bedienen tegen betaling naar mannen trainen dit te kunnen is nogal een stap. Wij danken Success For Men dan ook voor de samenwerking.
Dagelijks leren wij van de input studenten, wij krijgen feedback het grootste Gigolo Bureau van Europa en hebben een aantal professionele Gigolo's die ons regelmatig assisteren en adviseren op trainingen en ons voorzien van de laatste inside informatie uit de markt.

Nu heeft Private-Men besloten om de markt toegankelijker te maken voor heren die als Gigolo willen beginnen.

Woordvoerder Private-Men:
"Het kan geen kwaad om meerdere zelfstandige Gigolo's actief te hebben in te markt, dit zal enkel de vraag bij vrouwen vergroten omdat er meer aanbod is en dus de Gigolo Markt meer bekendheid geven. Uiteraard spreken wij wel over een kwalitatief goed aanbod en werken wij alleen met Gigolo's die volgens onze standaarden en principes te werk gaan."

Daarnaast zal GigoloWorden gaan fungeren als een portal en netwerk voor zelfstandige Gigolo's die hun website bij ons kunnen laten indexeren in ons overzicht. Uiteraard dienen deze aan onze kwaliteitsnormen te moeten voldoen alvorens zij worden opgenomen.

Wij weten uit ervaring dat het moeilijk is om bij een goed Gigolo Bureau naar binnen te komen, er wordt vooral om praktijk ervaring in de markt gevraagd en liefst beschikking over een eigen netwerk van klanten. Daarom bieden wij de heren die zelfstandig willen beginnen en dit eventueel willen uitbouwen naar een bureau een praktische training, met voorschriften en eisen waaraan te moeten voldoen waarmee zij direct zelf van start kunnen gaan en kunnen beginnen met het opdoen van ervaring en opbouwen van inkomsten.

De Gigolo Training voorziet je van alle inside information hoe je als Gigolo kunt beginnen, waar je moet beginnen en waar je aan moet denken. Denk aan vragen als;  Hoe kom ik aan klanten? Hoe zet ik mij het beste in de markt gezien mijn leeftijd en ervaring? Hoe bereid ik een bereid ik een betaalde date voor en wat kan ik ervan verwachten? Daarnaast mogen Gigolo's die de Gigolo training hebben gevolgd het Private-Man partner certificaat op hun website vermelden.

De eerstvolgende Gigolo Training is op 23 Februari 2013 waarin alles en meer zal worden uitgelegd, plaats alvast je reservering en wees een van de eerste die zelfstandig succesvol als Gigolo aan het werk zal gaan.

GIGOLOWORDEN

DE GROOTSTE EN DE BESTE!!!.