HOT

woensdag 19 december 2012

Leuke klanten gedurende de kerst


By on 18:10

Voor de heren die de Gigolo Training hebben gevolgd zal de maand december een mooie maand zijn! Wij krijgen leuke reacties van heren die middels de Private-Men standaarden werken en zich toch met aardige klanten mogen bedienen. Wij praten hier over het algemeen over vrouwen tussen de 30 en 40 jaar oud, hooggeschoold met een goede baan en zeer goed verzorgd.

Goed om te weten dat wij uiteraard discreet werken en binnenkort een overzicht zullen plaatsen van deze heren en hun websites. Tot op heden kun je enkel de training volgen en het hopelijk dit zelf volgend jaar ervaren. Het blijft investeren, als jij denkt dat je binnen 3 maanden een succesvolle Gigolo bent dan zit je ernaast. Met ons begeleiden, netwerk en de training heb je minimaal 1 tot 2 jaar nodig om redelijk te draaien. Daarnaast kun je genoeg op onze website vinden wat je daaraan kunt en moet doen om er werkelijk te komen.

Nog geen toegangsbewijs aangeschaft? Klik dan op de volgende link, in de maand December geven wij 10% korting op de training! Op de dag zelf wordt alles uitgelegd over begeleiding, marketing en werken middels de Private-Men richtlijnen.

Tot dan!

GIGOLOWORDEN

DE GROOTSTE EN DE BESTE!!!.