HOT

donderdag 14 maart 2013

Gigolo Informatiedag 30 Maart uitverkocht


By on 23:49

Wij berichten dat "De Gigolo Informatiedag op 30 April 2013" is uitverkocht. Wij doen onze uiterste best om al onze deelnemers te bieden wat wij beloven en om deze reden houden wij de groepen klein die wij lanceren in ons netwerk met onze business formule.

Wij hebben de eerstvolgende "Gigolo Informatiedag gepland op 28 april 2013" waarin de heren worden geselecteerd of zij zelfstandig als Gigolo aan de slag gaan kunnen gaan met Private-Men en haar partners.

Wat gebeurt er nu op zo een Gigolo Informatiedag?
Private-Men presenteert haar diensten als marketing, personal branding (professionele foto's en website), klanten, styling, vertrouwen en validatie bij vrouwen en dergelijke zo compleet mogelijk aan te bieden volgens onze richtlijnen. Maar ok het business model en hoe de klanten worden verworven wordt uitgelegd, de betrokken websites en wat wij van jou verwachten.

Wij selecteren de heren of zij kans maken om minimaal 1 klant in het eerste jaar te binnen te halen of te bedienen in samenwerking met Private-Men, dit is niet verplicht maar wel grotendeels bepalend voor het vervolg van de samenwerking.

Wij doen onze uiterste best om de kwaliteit te waarborgen en zullen daarom op den duur de Gigolo Informatiedagen tijdelijk stoppen om zo onze huidige Gigolo's verder te assisteren in het werven en aanbieden van potentiĆ«le klanten in dit eerste jaar.

Als jij wil beginnen als Gigolo of de lifestyle wilt toepassen in je huidige leven kom dan snel naar de eerstvolgende Informatiedag en verken de mogelijkheden met Private-Men.

Uw kunt enkel toegangsbewijzen aanschaffen als u het aanmeld formulier volledig invult.

Klik hier om u aan te melden in ons bestand en u zult spoedig van ons reactie ontvangen met de mogelijkheid deze Gigolo Informatiedag bij te wonen.

GIGOLOWORDEN

DE GROOTSTE EN DE BESTE!!!.